diumenge, 2 de maig del 2021

NACIMOS SUPERVIVIENTES - nou poemari

 

Em plau enormement anunciar-nos que el poemari de denúncia contra la violència masclista, editat inicialment en català “ENTRE SUPERVIVENTS-Una veu per als que no poden parlar”, disposa ja d'una versió, més completa, en castellà.

Amb el títol:  «NACIMOS SUPERVIVIENTES-Voces silenciadas, 
està editat per  Amazon, en format paper/imprès i en kindle.

El podeu trobar en aquest ENLLAÇ:

No espereu un llibre amable, senzillament perquè la vida no ho és.

Aquesta nova proposta pretén sacsejar consciències, a través de diferents mirades i noves aportacions,  en la lluita per visibilizar moltes de les xacres que pateix la humanitat.


Aquesta versió incorpora 9 poemes nous, així com més il·lustracions i continguts; desglossats en els capítols: Maltractament, Abusos,  Violació,  Menyspreu,  dedicat  a el  col·lectiu  LGTBIQ+  i un Epíleg.


«NACIMOS SUPERVIVIENTES» és un llibre de pensaments poètics, nascuts a través de les meves vivències personals i de les experiències de moltes altres dones que van tenir la generositat de compartir amb mi les seves denigrants històries. Uns textos que mostren la més crua i absoluta veritat.

També vol reflexionar sobre moltes situacions que, malgrat no ser considerades dins de la categoria de violència, comporten constants accions de menyspreu i maltractament que poden arribar a denigrar tant o més, ja que no mostren signes visibles que alertin de la seva existència.



M'agradaria pensar que, com més conscients siguem d'aquesta realitat que es manté soterrada, potser serà possible sensibilitzar a una societat que prefereix pensar que, la violència masclista, pertany a "accidents" aïllats, sense voler reconèixer que conviu al nostre costat, en el nostre mateix entorn, i que, malauradament, el poden patir qualsevol dona, adolescent o indefensa criatura.


Potser quants més elements tinguem al nostre abast per a reconèixer i desemmascarar als agressors/maltractadors, que s'amaguen entre nosaltres, de més armes disposarem per a enfrontar-nos a la barbàrie.

Aquest llibre està dedicat a les dones, als homes que tinguin la voluntat d'entendre els sentiments de les dones que passen per situacions extremes i als joves perquè prenguin consciència de la depravació que s'amaga en el món en què viuen. Potser és a les seves mans curar les moltes ferides que resten obertes.


Si teniu la gentilesa de llegir aquest llibre agrairia enormement la vostra opinió i comentaris. 

I si considereu que ha de ser llegit, si us plau, recomaneu-lo a tothom a qui penseu que li pot interessar. Moltes gràcies.

M'agradaria mostrar públicament el meu agraïment a la Lidia Salas Ros pel seu incondicional suport, personal i tècnic, perquè aquesta publicació pogués arribar a bon port. 

També voldria agrair a la Emilia Fernández Cabrero i a la Francesca Sánchez Madurell, la seva implicació en aquest projecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada