dimecres, 20 de maig del 2020

RETALLS - Poemari



RETALLS és un recull de poemes, de petites històries, desenvolupades a través de pensaments i de sensacions, cercant formes cap a nous criteris de percebre la poesia. Una poesia asequible i comprensible a tothom, ja siguin dones o homes, fluint en un llenguatge senzill i proper que arribi a les animes sensibles.

A RETALLS, alguns poemes surten del cor, altres de sentiments ocults, de vivències emmagatzemades o de copsar experiències quotidianes.

RETALLS és un compendi de moltes realitats. 

RETALLS vol ser un punt de referencia per aprofundir dins de l’ànima humana. 

RETALLS també voldria fer reflexionar sobre temes que penso que no poden deixar indiferents a ningú i amb clara referència a: la figura i el paper de la dona, l’autoajuda, la natura, el respecte per la vida…

Presentació de "RETALLS" a la Biblioteca Jaume Fuster

La Lloll Bertran, va tenir la gentilesa de fer la dedicatòria del llibre:

"Amb tots aquests “retalls” la Teresa n’ha fet un brodat, teixit amb fil d’or i tendresa. Ha aplegat un munt de peces de diferents formes i textures i n’ha fet un patchwork de mil colors: el platejat de la lluna la pruna, el de la rosada dolcesa d’un infant, el color viu de la valentia i del desig de volar, el més apagat del desencís, el més fosc de la por i el dolor, el color del gos com fuig del pas del temps; tots els de l’arc de Sant Martí, vermell, taronja, groc, blau, lila... per reflectir vivències, records, aprenentatges, reivindicacions, feminisme, amor; i, per acabar, el verd intens de l’esperança, “sempre endavant”! 


Un patchwork que t’embolcalla, t’abriga i t’acarona. 



Com el bocí d’Isabeló que reclamava en Lluquet, la Teresa s’esmicola en trossets que conformen un tot: una ànima sensible, culta i enamorada de la vida i de l’art. 



Amb mestratge i senzillesa 

com bells i límpids cristalls, 
ens regala la Teresa 
aquests magnífics “Retalls”.


Lloll Bertran, actriu 



Primavera del 2018"


Trobareu un article del digital Voltar i Voltar sobre la presentació del llibre 
en aquest  ENLLAÇ  

El TOT GRÀCIA també va tenir l'amabilitat de dedicar-hi un article
El trobareu en aquest  ENLLAÇ


RETALLS ha estat editat per SERIAL EDICIONS - 931 62 03 15

Us animo a que llegiu aquest poemari i que em feu arribar les vostres impressions i comentaris.

Moltes gràcies!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada